Skonio Studija

skonio studija

Gurmanas – skanių, rinktinių valgių arba delikatesų bei gėrimų mėgėjas ir žinovas; smaguriautojas.Terminas apytikriai XVIII a. po Europą paplito iš prancūzų kalbos žodžio "Gourmet" ("smaguriautojas ir vynų žinovas"), kuris atitinkamai kildinamas iš senosios prancūzų kalbos žodžio "Gormet" ("vyno pardavėjo padėjėjas). Beje, vokiečiai iki šiol naudoja iš prancūzų pasiskolintą kitą prancūzišką žodį "gourmet" ir sako, kad žodis "Gourmand" yra netikslus, nes pradinė jo reikšmė esanti "tas, kuris daug ir gerai ir valgo" (rajūnas)...

Kaip ten bebūtų, mūsų tikslas supažindinti pirkėją su įdomiais, išskirtiniais produktais, pasiūlyti geriausią kainos-kokybės sąntykį.

Šiems tikslams įgyvendint, pasirinkome Parduotuvės - Studijos formatą. Tai kitoks, vakaruose paplitęs, prekiavimo būdas. Jis atveria naujas galimybes pristatant bei supažindinant su produktais, atveriant ju savybes bei panaudojimo ypatumus. Studija leidžia surinkti vienminčius, surengti išsamias degustacijas, maisto ruošimo seminarus, išklausyti nuomones bei komentarus. Pastovių pirkėjų-vienminčių dėka, visuomet žinome ko reikia tikram maisto žinovui, kokių produktų pasigenda aktyvūs maisto gamintojai, kokias naujoves norėtų rasti mūsų parduotuvėje.

Visus, kurie mėgsta ir moka skaniai pavalgyt, pradedančiuosius ir pažengusius maisto ruošime, besidominčius valgymo kultūra, mielai kviečiame į mūsų parduotuvę-studiją.

Jau penkerius metus drąsiai teigiame, kad : „Jei kažkokio retesnio prieskonio ar produkto neradote „Skonio Studijoje“, Lietuvoje galite nebeieškoti“.

Organizatoriaus mokymai