Lengvi keliai į sėkmę? GROW įrankis augimui

  • 1.
    Anonsas
    0:01:15
  • 2.
    Įžanga
    0:03:13
  • 3.
    Koučingo Sėkmės Formulė
    0:22:08
  • 4.
    ICF koučingo specialisto kompetencijos
    0:18:34
  • 5.
    Veikimo zona
    0:03:12
  • 6.
    Domino efektas
    0:07:55
  • 7.
    Grow metodas
    0:33:00

Priskirti

Seminaras yra skirtas žmonėms, kurie:

- nori pažinti kas yra koučingas;
- ieško savęs koučinimo (self-coaching) įrankių asmeninių tikslų siekimui;
- nori sužinoti kaip tinkamai naudoti GROW modelį pokalbiuose su savo darbuotojais.

Mokymo metu Povilas pristato GROW (Goal, Reality, Options, Will) ugdymo įrankį, sukurtą dar 1980 metais, tačiau iki pat šių dienų plačiai naudojamą ir efektyviai veikiantį. GROW metodika yra labai gilus procesas, tačiau su sąlyga, kad yra daromas tikslingai ir teisingai. Seminaro metu Povilas praktiškai pademonstruos gero ir blogo metodikos panaudojimo pavyzdžius.
 
Povilas Petrauskas - pastoviai ieškantis ir atradimais besidalinantis su tais, kam augti yra aktualu. Viskas, ką jis daro – kalbasi. Tačiau kalbasi taip, kad jo pašnekovas aiškiai save išgirstų, nes tada tampa labai paprasta veikti tai, kas reikalinga, ir greičiau pasiekti rezultatus, kurių trokštama. Povilo misija - įkvėpti ir įgalinti lyderius.

“Darau tai kas dieną ir džiaugiuosi, kai mano vedami seminarai, blogo įrašai ar koučingo sesijos prisideda prie šios misijos. Turbūt dar neradau malonesnio būdo, kaip tiesiog dalintis tuo, ką sužinau iš savo Mokytojų, kuriuos savo kelyje sutinku gana dažnai. Mano mokymus nuo 2002-ųjų metų klausė studentai, verslo savininkai, konferencijų dalyviai, įvairios organizacijos bei įmonės. Tiesiogiai ar netiesiogiai - daugiau nei 40 000 žmonių. Tai yra ilgo ir prasmingo kelio pradžia, o juo aš tiesiog keliauju. Tikėjimas - viso ko pagrindas. Juk pastebėjote, kad žodyje “tikėjimas” yra du žodžiai: TIK ĖJIMAS.

Vertinimų komentarai

iGotBeer

Erika

Renata

Skirmantė

Jurgita

Lina

Silvija

Orinta

Anastasija

Gražina

Sigita

Sigita
Labai patiko kaip lektorius veda paskaitas ir itraukia klausytoja.

1 val. 29 min.
+ Klausimai lektoriui
(4.62/16 Balsai)

Komentarai
16
Peržiūros
199

Povilas Petrauskas

povilas petrauskas

Lektorius

Pastoviai ieškantis ir atradimais besidalinantis su tais, kam augti yra aktualu. Viskas, ką jis daro – kalbasi. Tačiau kalbasi taip, kad jo pašnekovas aiškiai save išgirstų, nes tada tampa labai papra

idialogue

idialogue
idialogue - sėkmingos karjeros platforma esamiems ir būsimiems profesionalams.